IUSTÉ AFFÄRSJURIDIK    OM IUSTÉ    JURIDIKTJÄNSTER    JURIDIKUTBILDNING     KONTAKT

Sök

Aktuella fördjupningskurser

Aktiebolagsrätt med processrätt, 20 veckor och 30 högskolepoäng börjar i mitten av januari vid juridiska fakulteten i Uppsala. Kursen har ett civilrättsligt fokus. En serie diskussionsseminarier syftar till att ge en praktiskt användbar struktur och att belysa centrala frågeställningar, lösningsalternativ och argument. Dessa kompletteras med realistisk fördjupning i omfattande spelade processer, där studenter I basgrupper agerar kärande, svarande och domare eller skiljenämnd. Till stöd för processandet hålls i anslutning till dessa ett antal processrättsliga seminarier. Domarna granskas avslutningsvis vid särskilda domsgranskningsseminarier. Mer information finns här!Om Iusté

Iusté AB biträder med juridisk problemlösning inom affärsjuridiken. Vi hjälper advokater och andra att hantera juridiska problem och vända svåra processuella lägen. Vår omfattande praktiska erfarenhet och höga vetenskapliga kompetens gör oss prisvärda som sakkunniga, skiljedomare och bollplank, Våra kunder är i första hand advokatbyråer, banker, försäkringsbolag och andra svenska eller internationella företag. Kontakta oss på info@iuste.se eller 070 – 5777276.

Information för bokhandlare

 

Våra titlar distribueras för närvarande av förlaget och kan beställas via Bokinfo eller direkt hos oss, helst per e-post.

Iusté AB, Kåbovägen 1, 75236 UPPSALA
Sommaradress: Kappelshamn Flenvikevägen 95, 62455 LÄRBRO 
E-post: order@iuste.se; telefon 018-503800; mobil 070-5777276

OBS! Under Coronapandemin är vi i karantär för att skydda familjemedlemmar i riskgrupper. Därför levereras endast små paket som går ner i postens brevlåda samt större paket som i så fall sänds per DHL med mottagarfrakt. 

 

Besök även vår huvudsida Affärsjuridik - tjänster och information.